Takvandring i Sundsvall - Jämför innan du bokar!

Jämför din takvandring hos oss innan du väljer vart du vill göra din bokning. I nuläget finns det endast en aktörer som erbjuder takvandring i Sundsvall. Kvalitén är väldigt hög hos detta upplevelseföretagen och priserna är marknadens bästa. Läs mer om upplevelsen nedanför eller gör din bokning redan nu!

logg upplevelse.com
  • Cirka 1,5 timme
  • Gamla stan (Riddarholmen)
  • Öppet året runt
  • 1 person i grupp med andra
  • 375 kr

Om takvandring i Sundsvall

takvandring sundsvall

Takvandring i Sundsvall är spännande en upplevelse som passar både företag och privatpersoner. Här bjuds det på fantastiska panoramavyer, vackra byggnader och en härlig pirrande känsla i kroppen. Utöver detta berättar även de certifierade guiderna om stadens historia på ett lättsamt och spännande sätt.

Takvandringen i Sundsvall äger rum runt kvarteret Hälsan där ni kommer vandra cirka 32 meter upp i skyarna. Njut av en annorlunda promenad som inte kommer vara sig lik någon annan. Under upplevelsen kommer det även finnas möjlighet till pauser för att ta fantastiska bilder samtidig som er personliga guide berättar om olika byggnaders historia och kultur.

Så fungerar takvandring i Sundsvall

Innan upplevelsen startar kommer ni möta upp er certifierad guide i området Hälsan, för att sedan prova ut den utrustning som behövs under själva takvandringen. Utöver den utrustning som ingår (säkerhetssele och hjälm) så kan det även vara bra att ta på sig ett par stabila skor och självfallet kläder efter väder. Efter detta är utprovat kommer ni ta er upp och ut genom takluckan i byggnaden som upplevelsen utgår ifrån. Här möts ni av härliga vindpustar, norrländsk luft och vackra vyer samtidig som det förmodligen uppstår en pirrande känsla i er kropp. Ni kommer under hela vandringen vara säkrade i vårt säkerhetssystem mer er personliga sele. Vandra på takets 300 meters slinga som tar dig mellan olika byggnader med mysiga utsiktsplatser. Ta med dig företaget, kompisarna eller kanske sambon. Oavsett vem du väljer att vandra med så kommer du garanterat få en upplevelse som du sent kommer glömma!

Passar perfekt för företag & mindre sällskap

Takvandring i Sundsvall passar perfekt som kick-off för företaget, avslutningsfesten eller kanske för den våghalsiga historie-älskaren. Avsluta dagen med ett restaurangbesök på någon av Sundsvall mysiga restauranger. Staden erbjuder ett brett utbud av olika matupplevelser och trevliga uteserveringar.

Viktig information

Takvandring i Sundsvall passar alla sorts åldrar men det krävs att du har en minimum längd på 140 cm och en maxvikt på 120 kg. Har du sjukdomar såsom hjärt- eller kärlproblem bör du undvika denna typ av upplevelse. Det är heller inte tillåtet att medföra alkohol eller vara berusad under upplevelsen. Samtliga upplevelseföretag inom takvandring tar säkerheten på fullaste allvar för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt under vandringen.