Box expereince - Den bättre upplevelsen!

box experienceBox experience främsta mål är att kunna erbjuda upplevelser och aktiviteter som passar alla individer. Med ett brett utbud av upplevelser och kan alla deras blivande kunder känna sig trygga och nöjda redan innan det gjort sitt köp. Denna aktör har även noga utvalda samarbetspartners för kunna hålla så högkvalitativt som möjligt.

Om Box experience

Box experience har lång erfarenhet av upplevelser och affärskonceptet är grundat på att kunna erbjuda upplevelser till alla sorts människor, därav det breda utbudet. I maj 2015 öppnade även deras nya butik på Lärjungevägen 6 i Stockholm vilket gör det möjligt att hämta ut deras eleganta presentförpackning om man inte har lust att vänta på posten (går även att att hämta i centrala Stockholm). För mer information besök deras hemsida!

Takvandring hos Box experience

Box experience erbjuder takvandring både i Stockholm och Uppsala. Det går även utöver en vanlig takvandring i grupp att boka en alldeles egen privat takvandring. Oavsett vilken takvandring du väljer kommer du garanterat få en minnesvärd upplevelse.

logga-box-experience

Webbplats

Giltighetstid

12 månader

Bytesrätt

Ja